Over ons

Elektro Inspecties is uw helpende hand bij inspecties van uw elektrische installaties

Elektro inspecties B.V is een onafhankelijk inspectie bureau waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat. De kwaliteit van ons inspectiewerk wordt onderstreept doordat we SCIOS Scope 8, SCIOS Scope 10 en NEN 3140 gediplomeerd en Kiwa- gecertificeerd zijn. We hebben jarenlange ervaring in het keuren van verschillende elektrische installaties en gereedschap.

Wij voorzien u niet alleen van een rapport, maar denken ook met u mee en laten u na ons bezoek een duidelijker beeld zien van uw elektrische installatie en eventuele brandgevaren binnen uw bedrijf of pand. Daarbij krijgt u een beter beeld bij de bedrijfszekerheid van uw installatie. Uw keuringen zijn bij Elektro Inspecties in vertrouwde handen.

Uw toekomstig inspecteur

Stefan Theunissen

Onze ervaren elektro inspecteur Stefan staat klaar voor inspecties van al uw elektrische installaties. Met ruim 23 jaar ervaring in het vakgebied heeft hij al vele opdrachtgevers weten te helpen. Met verschillende behaalde certificaten biedt Stefan opdrachtgevers graag een helpende hand.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Elektro Inspecties

Onze offerte bevat een duidelijke omschrijving van de metingen en controles welke worden uitgevoerd en gerapporteerd. Ook omschrijven wij op praktische wijze waarmee u rekening moet houden tijdens uitvoering van de inspectie.