SCIOS Scope 8 inspectie

Wat is een SCIOS Scope 8 inspectie en waarom deze inspectie uitvoeren?

‘Bedrijfsvoering van elektrische installaties- laagspanning’ of wel de Nederlandse norm NEN 3140, de SCIOS Scope 8 is een veiligheidsinspectie van deze vaste elektrische installatie. Elektro Inspecties B.V. is gecertificeerd om uw installatie te keuren op veiligheid en het voorkomen van letsel bij gebruikers. Deze inspectie mag enkel uitgevoerd worden door gecertificeerde bedrijven die aangesloten zijn bij een certificatie instelling die de inspectiebedrijven periodiek beoordelen door middel van een gevoerde kwaliteitsmanagementsysteem en kennis van bekwaamheid. Elektro Inspecties B.V. is in bezit van deze certificatie.

Volgens de Nederlandse wetgeving is het niet verplicht om deze inspectie uit te voeren, al zijn er steeds meer verzekeraars die deze inspectie eisen. Ook heeft het periodiek uitvoeren door een gecertificeerd bedrijf een aantal voordelen. Zo wordt mogelijke schade beperkt tot het minimum, wordt de veiligheid hierbij verhoogd en neemt de bedrijfszekerheid van de installatie toe. De kosten van deze inspectie zijn afhankelijk van het BVO (bruto vloeroppervlak) van de locatie, het soort gebouw en het aantal verdeelinrichtingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Stefan is uw gecertificeerde SCIOS Scope 8 inspecteur

Onze ervaren elektro inspecteur Stefan staat klaar voor SCIOS Scope 8 inspecties van uw elektrische installaties. Met ruim 23 jaar ervaring in het vakgebied heeft hij al vele opdrachtgevers weten te helpen. Neem gerust contact op.

Onze inspecties

SCIOS Scope 8 Inspecties

Een gestandaardiseerde veiligheidsinspectie van uw vaste elektrische installatie.

Bekijk

SCIOS Scope 10 Inspecties

Een gestandaardiseerde veiligheidsinspectie gericht op brandrisico.

Bekijk

NEN 3140/1010 Inspecties

Een veiligheidsinspectie gericht op uw bestaande (periodiek) of nieuwe (oplevering) installaties.

Bekijk

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Elektro Inspecties

Onze offerte bevat een duidelijke omschrijving van de metingen en controles welke worden uitgevoerd en gerapporteerd. Ook omschrijven wij op praktische wijze waarmee u rekening moet houden tijdens uitvoering van de inspectie.